O NAMA

“Slatko od snova” je mlada porodična firma koja od svog osnivanja nastoji da svojim kupcima i potrošačima obezbedi samo najbolje. Dugogodišnji rad u poslastičarnici je odgovoran za ovu poslovnu avanturu proizvodnje i prodaje sladoleda. Tako smo barem počeli, proizvodnjom sladoleda uz korišćenje sirovina drugih proizvodjača. Danas uz proizvodnju i prodaju sladoleda, imamo i sopstvenu proizvodnju sirovina za sladoled. Sve naše proizvode smo pravili pre svega za sopstvene potrebe. Zato nikada ne sumnjajte u kvalitet, jer smo za Vas, kao i za sebe, odabrali samo najbolje. Inače, posao se i razvio iz nezadovoljstva cenom inostranih i kvalitetom domaćih proizvoda. Zato danas stojimo iza svojih reči, da je savršenstvo moguće dobiti za pristupačnu cenu.

Pored naših proizvoda u ponudi imamo i opremu za proizvodnju sladoleda i rashladne aparate za napitke, čiji smo generalni zastupnici za Srbiju. Našim kupcima smo obezbedili i servis od strane sertifikovanog i obučenog osoblja, gde se u najkraćem mogućem roku otklanja zastoj i eventualni kvar, jer znamo koliko znači kontinuitet u proizvodnji.

      Ubeđeni smo da ćete u procesu pokretanja posla sa sladoledom ili zbog potrebe u inovacijama moći da pronađete i izaberete sve ili barem nešto iz našeg asortimana što vam je potrebno.